fredag 29 oktober 2010

Helt ofelbart, om något är kul så kan Jello Biafra förstöra nöjet! Såhär på självaste Halloween bjuder på jag på Dead Kennedys satiriska mästerverk i ny svensk tolkning!



Så det är Halloween, du känner för att dansa och släppa loss. Vad ska du vara? Bäst att planera, planera hela dagen, hela veckan, hela året. Du klär ut dig till clown, går in i din roll - det är den enda gången på året du erkänner det. Jag kan se dina ögon, jag kan se ditt sinne, baby inget har förändrats.
Du gömmer dig fortfarande i en mask, du tar ditt kul på allvar, slösa inte bort årets chans, imorgon är allt som vanligt igen. Efter Halloween

Du går till jobbet idag, du går till jobbet imorgon. Stupfull idag, du skryter om det i veckor. Minns ni vad jag var, vad gjorde, när det var Halloween? Men vad händer emellan? Var är dina idéer? Du sitter ner och drömmer, om nästa Halloween. Varför inte varje dag? Är du så rädd för vad folk ska säga? För din roll är planerad, det finns inget du kan göra, men stanna upp och tänk igenom det.
Men vad kommer chefen säga? Vad kommer din flickvän säga? Folk på gatan kanske kommer stirra på dig. Och tydligen är du är ganska självmedveten också. Så spring hem och dra på dig business-kostymen! Bara på natten kan du ha din läderuniform! Varför inte ta dina sociala normer och köra dem *** i *****

Inga kommentarer: